0476/69.33.01 • BE38 0018 4349 2272

Evelyne Putseys


Holistisch Full Health Coaching Traject


"Wanneer onder meer jouw mind, body & soul op elkaar afgestemd zijn,
hou je het niet voor mogelijk hoe snel en krachtig jij je doel kunt bereiken!"

 

Wat kun je verwachten?

Dit is een 1 op 1 traject van 24 weken of 6 maanden tot 52 weken of 1 jaar waarbij je op wekelijkse of tweewekelijkse basis online of in de praktijk door Evelyne gecoacht wordt.

Wandelconsultaties, transformational breath sessies, coachinggesprekken in de praktijk en/of online calls met de nodige verdieping, tips en tricks, documenten en opdrachten, (virtuele) winkeloefeningen (lichaamsmetingen, indien gewenst en noodzakelijk) en dergelijke behoren tot dit traject.
Je krijgt na elk contactmoment een opname van ons (online) gesprek of een verslag. Je hebt levenslang toegang tot alle info.

Evelyne is tevens via voice berichten op bijna dagelijkse basis beschikbaar voor jou. Ze geeft je naast haar liefde en deskundigheid ook feedback, steunt je door dik en dun, plaatst je terug in je eigen kracht en is er wanneer je er nood aan hebt. 

We gaan samen heel stapsgewijs en intensief aan de slag.
Ik investeer mijn tijd en deskundigheid in jou. Ik verwacht van jou hetzelfde. Enkel met 100% inzet en bereidheid tot gedragsverandering bereik je jouw doel.

We starten vanuit jouw huidige levensstijl:
Wat zijn jouw doelen en wat houd je momenteel tegen deze te bereiken?
Waarom wil je deze doelen bereiken? Wat is je motivatie? 
Waar loop je tegenaan? Op welke manier word je tegengehouden?

Wie zit er onder die façade? Waarom wil je jezelf verstoppen? Waar ben je bang voor?

We bekijken het totale plaatje. Want eten is meer dan jezelf voeden.

We gaan met je lichaam aan de slag. Alle emoties, herinneringen en trauma's die opgeslagen liggen in je onderbewuste, het celniveau van je lichaam, mogen losgelaten worden. De combinatie met lichaamswerk is ongelooflijk. Jouw lichaam weet perfect waarvoor het klaar is.

Je leert jezelf beter kennen. Je maakt opnieuw connectie met je lichaam en leert te voelen wat je echt nodig hebt. De mens in zijn geheel, in verbinding met de seizoenen en voeding die jou ECHT voedt. Met een meerwaarde.
Je bouwt kracht op, innerlijk en uiterlijk. Je bouwt zelfzekerheid op en straalt dit uit naar de mensen rondom jou.
Je leert emoties voelen en ermee omgaan. Je leert tevens actie te ondernemen richting je doel.

We doorlopen samen alle stadia van gedragsverandering. Onbegrip, inzichten, breakthroughs, ... We gaan all-in! Gedaan met steeds naar dezelfde slechte film te blijven kijken. 

Zie het als een reis, waarbij je jezelf ontpopt tot wie je eigenlijk diep vanbinnen bent.
Onderweg maken we samen super leuke, leerrijke, grappige, maar ook confronterende momenten mee.

 


Een gedragsverandering is een transformatieproces. Dit brengt heel wat weerstand met zich mee. Het heeft invloed op jezelf en jouw omgeving. 
Tijdens deze mogelijks moeilijke momenten sta je er niet alleen voor.
 

 

Een investering in jezelf. Een commitment aan jezelf.
Dit is een reis voor jezelf, enkel en alleen voor jezelf. Je zult je nooit nog hetzelfde voelen.
De voordelen beperken zich niet tot wat beeldmateriaal, maar deze keer zal je levenslang mee dragen wat je tijdens dit traject meemaakt en echt beseffen wat verandering inhoudt.


Heb je interesse? Vul dan zeker de vragenlijst in onderaan de pagina of stuur me een mailtje!

 


Voel je je niet goed in je vel? Ben je onzeker en schaam je je voor jezelf? Vraag je je af waarom het bij anderen wel lukt en bij jou niet?
Voel je je niet goed genoeg?  Heb je al zoveel geprobeerd, waardoor je de voeling met je lichaam volledig kwijt bent? Weet je niet meer waar te beginnen? 
Dat is helemaal ok!
Stop met proberen en kies voor verandering en aanvaarding van jezelf op lange termijn!
Kies voor jezelf en je gezondheid & ontdek de echte ik diep in jezelf. Jij bezit al alles om te worden wie je wil zijn.


 

 

Check de testimonials:

Dit zei A.N. toen ze het coaching traject volgde:

Ik kamp al jaren met issues omtrent mijn gewicht. Ik vond mezelf steevast te dik.
Mijn zelfvertrouwen stond op een laag pitje, ik was gefrustreerd en gestrest.
Ik ontwikkelde voor mezelf een soort eetpatroon, waarbij een eeuwig "hongergevoel" centraal stond. 
Opzoek gaan naar light producten en recepten met zo weinig mogelijk calorieën/koolhydraten werd een missie. (Dat ik hierdoor moest inboeten aan smaak nam ik er gewoon bij.)
In maart nam ik dan ook het besluit om te gaan praten met een diëtiste. 
De "eeuwige 5kg" moest en zou er af gaan en dan zou ik me weer instant "top" voelen.
Ik maakte een afspraak en gaf een korte omschrijving "waarom" ik op consultatie wilde komen.
Dezelfde dag belde Evelyne me op met de vraag of ik interesse had in het coaching traject? Er kwamen meteen 1.000 redenen in me op om het niet te doen, maar besloot er (in een opwelling) toch voor te gaan.
WAT EEN ERVARING.
Een traject, waarin ik niet alleen intensief en heel persoonlijk begeleid word door Evelyne op vlak van eten, maar vooral ook op vlak van mezelf.
-> Wie ben ik / wat wil ik - stilstaan en voelen is de boodschap.
We zijn intussen halverwege en mijn voedingspatroon is volledig omgegooid. 
-> Weg light-producten - hallo SMAAK!
-> Weg honger - hallo gezond KRACHTVOER!
Genieten van eten, me goed voelen bij mezelf, zelf uitstralen wat ik wil aantrekken in anderen. 
Een ware rollercoaster aan emoties. Huilen en lachten tegelijk, maar Evelyne staat altijd klaar.  Elke dag opnieuw - letterlijk.
Alle registers worden opengetrokken: gesprekken, sms'jes, whatsapp's, ingesproken berichten om me moed te geven wanneer ik me slecht voel, recepten, meditatie, ademhalingsoefeningen, "opdrachtjes", ... maar: niets MOET. Alles is ok.
Er is geen goed of fout, het IS gewoon.
Het effect dat dit alles op me heeft, hield ik voorheen nooit voor mogelijk.
Ik voel me goed, rustig, krachtig. IK beslis waar mijn energie naartoe gaat - een heerlijk gevoel.
En voel ik me eens wat minder? Dan is dat maar zo. 
Evelyne - alvast bedankt voor alles - you've got my back, zonder twijfel.
(En die "eeuwige 5kg"? Die zitten waar ze zitten en dat is ok)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dit zei P.H. bij afronding van het traject:

Wat mij ertoe aangezet heeft om dit coaching traject te volgen is omdat ik me terug “goed in men vel” wou voelen en ongelooflijk veel problemen had met voeding en spijsvertering. Mentaal en fysiek was ik volledig op waardoor ik voor 75 procent van de dag op de zetel doorbracht omdat ik moe was en heel veel pijn had en ook angst ervaarde. Mijn zelfvertrouwen zat op een heel laag pitje.
Ik heb geleerd uit het coaching traject dat ik mijn eigen grenzen mag respecteren maar ook mezelf op de eerste plaats mag leren zetten.
Is dit egoïstisch zijn?! Neen, dat is leren aanvoelen wat op dat moment belangrijk is voor mijn lichaam. Een rustmoment inlassen op tijd en stond. Dit deed ik door ademhalingsoefeningen, een meditatie, een wandeling in de natuur, in het bos, waar ik me goed mee voel. Voor mij gaf dit aan mijn lichaam heel veel rust, innerlijke rust en dit straalde ik ook uit want ik voelde me beter in men vel. Ik krijg complimentjes: “je ziet er goed uit” , “ je bent open gebloeid”. Voor mij een teken dat ik goed bezig ben en dat ik in MIJN EIGEN KRACHT STA. Ik ben mentaal sterker geworden, fysiek veel krachtiger en hierin kan ik zelfs men grenzen verleggen. Ik heb het sporten langzaam opgebouwd en voel me nu super goed hiermee, het geeft me een extra energie-boost. In het voedingspatroon heb ik ook een ritme gevonden waarbij ik me goed voel en de spijsvertering ook stukken beter gaat waardoor ik meer kan genieten van mijn maaltijden. Ik verloor kilo's zonder te voelen dat ik op dieet ben geweest.
Ik ben zo dankbaar dat dit coaching traject op mijn pad is gekomen, dat ik dit heb mogen ervaren, bewandelen en beleven want ik ben ervan overtuigd dat dromen en doelen uitkomen. When the why is big enough, the how is easy!!
Dit traject is een echte aanrader om te volgen. Bij mij bruist de energie opnieuw door mijn lijf.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dit zei R.V.B nadat ze het traject had vervuld:

Na een turbelent einde van 2020, ben ik in een downward spiral terecht gekomen met mijn voeding. Door verwoestende cycles waar ik maar niet uit kwam, en lange wachttijden bij hulpinstanties was ik op zoek gegaan naar iets anders. Hier ben ik uiteindelijk terechtgekomen bij Evelyne via een kennis uit de crossfit wereld. Het was een zwaar proces, maar dankzij Evelyne heb ik de controle weer terug in mijn mentale strijd tegen voeding en heb ik weer rust gevonden in mijn hoofd. Zij is een super attente, meelevende, en aardige persoon die ik iedereen zou aanbevelen die strugglet met de band met voeding. Ze gaat verder dan alleen wat eet je, ze kijkt ook naar hoe je je daarbij voelt en wat het met je doet. Dit werkte bij mij heel goed en ik ben heel dankbaar voor al haar hulp. Ik zal de technieken die ik geleerd heb blijven toepassen. Het is niet helemaal over bij mij, maar in plaats van dit stukje van mezelf te gaan haten, weet ik nu hoe ik het kan omarmen. Ze heeft mij de tools gegeven om ermee te dealen en hoe ik mijzelf verder kan ontwikkelen.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dit zei M.M. al na 5 weken:


Even een update nadat ik 5 weken geleden van start ging met je coachingstraject.
Ik herinner me nog dat ik tijdens de eerste consultatie bij je zat met een hele lijst van klachten: extreem moe, mezelf door de dagen heen slepen, urenlang zweten 's nachts, tussen 24u30 en 2u 's nachts wakker worden en niet meer kunnen inslapen, hormonale instabiliteit, ongezond voedingspatroon, een leven in pure chaos,...zo kon en wilde ik niet verder, er moest iets gebeuren!
Mijn eerste "taak" was de leverzuivering, de maanstand stond net goed en ik ben er gelijk aan begonnen.
Eerst zuiveren en daarna opnieuw opbouwen.
De eerste week na de leverzuivering voelde ik al een enorm verschil.
Het nachtelijk zweten is verdwenen, mijn slaappatroon wordt er met de dag beter op, ik voel mijn energie meer en meer terugkomen...met dank aan de leverzuivering.
Ook met mijn voedingspatroon gaat het de goede kant uit.
De heersende chaos is veel minder aanwezig en ja...ik die mezelf constant voorbij liep en als grootste excuus gebrek aan tijd gebruikte...guess what??? Ik HEB terug wat tijd voor mezelf. ( ik ben terug gestart met lopen)
Als kers op de taart krijg ik ook mooie complimenten in de zin van "je ziet er zo ontspannen en fris uit, je bent veel rustiger geworden, je ziet er heel goed uit..." en dat van mensen die niet weten dat ik met dit coachingstraject van start ben gegaan. Ik ga ervan blozen.
Ik ben zo ontzettend dankbaar dat je me begeleid in dit traject, de weg is nog lang maar als ik bekijk wat een vooruitgang ik heb geboekt dankzij jouw coaching in amper 5 weken tijd...WAOUW!
Dankzij jou weet ik dat ik het aankan want ik sta in mijn eigen kracht.

Heb je interesse?

Vul via de link de vragenlijst in en ik contacteer jou om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Vul hier de vragenlijst in

Heb je interesse? OnlineAfspraak maken